امام صادق(ع) : بر درب بهشت نوشته شده است: قرض دادن هجده برابر پاداش دارد و صدقه ده برابر. قران کریم : «یاَیهَا الَّذِینَ ءَامَنُوا لاتَاْکلُوا الرِّبَوا اَضعَفاً مُّضعَفَهً وَاتَّقُوااللَّهَ لَعَلَّکمْ تُفْلِحُونَ»؛ ای کسانی که ایمان اورده اید ربا (و سود پول) را چند برابر نخورید از خدا بپرهیزید تا رستگار شوید.
  • نحوه پرداخت وام قرض الحسنه را توضیح دهید ؟

    بر اساس موازین شرع مقدس اسلام صندوق برای پرداخت وام هیچگونه شرط و تعهدی نداشته و متقابلاً از مشتریان محترم هم شرطی را نخواهد پذیرفت. پرداخت وام بر اساس ایین نامه و ضوابط داخلی صندوق می باشد.
  • هر فرد در یک زمان ، مجاز به دریافت چند وام می باشد ؟

    هر فرد در یک زمان مجاز به دریافت بیش از یک فقره وام نمی باشد .
  • اسناد تضمینی (چک و سفته) تا چه مدت نگهداری می شود ؟

    در صورت عدم مراجعه وام گیرنده و ضامن ، اسناد تضمینی ، شش ماه بعد از استهلاک وام ، توسط صندوق باطل و معدوم خواهد شد .
  • نحوه پرداخت وام مجدد ، براساس چه ضوابطی می باشد ؟

    پرداخت وام مجدد که به خوش حسابی متقاضی و تشخیص مدیریت صندوق نسبت به ضرورت و استحقاق ان بستگی دارد ، حداقل سه ماه بعد از اتمام وام قبلی و احراز ضرورت و مشروعیت وام با ارائه درخواست و مدارک جدید قابل اجرا خواهد بود .
  • اسناد تضمینی دریافتی به چه صورت از وام گیرنده اخذ شود ؟

    بر حسب نظر صندوق از وام گیرنده (سفته) یا ضامن (چک صیادی) ، یک یا چند برگ سند بهادار معادل مبلغ وام اخذ می گردد ، تا در وصول طلب از ضامن و وصول مطالبات معوق صندوق ، جهت پیگرد های حقوقی به نیابت از شخص ضامن توسط صندوق مورد اقدام قرار گرفته و بعد از وصول تتمه مطالبات به نامبرده مسترد شود . ضمنا صدور چک صیادی بر عهده ضامن می باشد که در وجه صندوق قرض الحسنه امام حسین (ع) می باشد
  • سقف وام صندوق چه مقدار می باشد ؟

    سقف مبلغ وام پرداختی صندوق بر اساس مقررات بانک مرکزی و سازمان اقتصاد اسلامی، در این صندوق حداکثر« سی میلیون ریال » با کارمزد دریافتی ، 4٪ می باشد .
  • ایا امکان حضوری در غیر ساعات اداری برای پرداخت اقساط وجود دارد؟

    خیر این صندوق تابع مقررات ساعات کار می باشد و امکان ارائه خدمات در غیر زمان مقرر نمی باشد لطفا اصرار نفرمایید.
  • ایا به حساب هاب افتتاحی ، سود تعلق می گیرد ؟

    این صندوق از وام های پرداختی به مشتریان سودی کسب نمی نماید و متقابلاً به حساب های مشتریان نیز سودی تخصیص نمی دهد.
  • مدارک لازم برای افتتاح حساب چیست؟

    افراد حقیقی: تکمیل فرم افتتاح حساب، اصل و تصویر شناسنامه، اصل و تصویر کارت ملی افراد حقوقی: اصل و تصویر مدارک ثبتی شرکت، شامل: اگهی تاسیس، اساسنامه، روزنامه رسمی اخرین تغییرات شرکت،شناسه حقوقی شرکت، اصل و تصویر شناسنامه مدیران شرکت، اصل و تصویر کارت ملی مدیران شرکت
  • در صورت فوت صاحب حساب، وراث چگونه می توانند برای برداشت از حساب متوفی اقدام کنند؟

    هریک از وراث یا قائم مقام قانونی انان با در دست داشتن گواهی حصر وراثت و گواهی واریز مالیات بر ارث و گواهی فوت یا شناسنامه متوفی و شناسنامه یا مدرک شناسایی معتبر خود به صندوق مراجعه و جهت دریافت سهم الارث خود اقدام نمایند.
  • نحوه استفاده از خدمات بانکداری الکترونیک به چه صورت است ؟

    مشتریان محترم می توانند ضمن مراجعه به صندوق و تکمیل فرم های مربوطه و اخذ نام کاربری و رمز عبور ، از خدمات متنوع بانکداری الکترونیک از قبیل : اطلاع از موجودی حساب ، صورتحساب ، وام های دریافتی و ... بهرمند شوند .